Количка

0 артикула

Намери продукти по

Размер дреха

Размер Панталон

НачалоМарки

Levenhuk

Филтри
Levenhuk

Levenhuk

Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти, като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности.

 

Още от самото начало през 2002 г. Levenhuk насочи усилията си към пазари извън САЩ, които не са добре обслужвани, по-конкретно в Канада и Централна и Източна Европа, които предлагат по-големи възможности. Основната цел на Levenhuk беше да популяризира висококачествената оптика в тези региони поради недостатъчното предлагане и високата цена на повечето продукти, налични на пазара по това време. Levenhuk се възползва от възможността да навлезе в пазарната ниша с изцяло ново продуктово портфолио, като си постави за цел да направи оптиката достъпна за всеки клиент. Успехът, изграден върху тази стъпка, позволи на компанията да стане уважаван лидер на пазара на оптика с най-голям пазарен дял в Централна и Източна Европа.

В момента Levenhuk има пряко присъствие и широка дистрибуторска мрежа в САЩ, Канада, Индия, Югоизточна Азия и Европа (Грузия, Германия, Гърция, Дания, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Нидерландия, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Финландия, Франция, Чешката република, Швеция и Обединеното кралство). Бъдещите планове за растеж и разширяване на компанията включват откриване на регионални клонове и изграждане на дистрибуторска мрежа в Южна Америка и по-нататъшно развитие в Европа.

Гаранция

Всички микроскопи, телескопи, бинокли и лупи Levenhuk имат доживотна гаранция; всички принадлежности имат 2-годишна гаранция. Тази гаранция не покрива консумативите, като крушки (с нажежаема жичка, светодиодни, халогенни, енергоспестяващи и други видове крушки), батерии (акумулаторни и такива за еднократна употреба), електрически консумативи и т.н. Купувайте продуктите на Levenhuk чрез този уебсайт или оторизираните дистрибутори и пазете разписката си, за да бъде гаранцията валидна.


Правни известия и търговски марки

Използването на и достъпът до този сайт без ограничения или квалификация е предмет на долупосочените правила и условия и приложимите закони.

Правни известия

Следва да приемате, че всички материали на сайта са защитени от авторски права, освен ако не е посочено друго, и те не могат да се използват, освен ако това не е позволено в тези правила и условия или в текста на сайта.

Използването на сайта от Ваша страна е на Ваша отговорност. Levenhuk, Inc. не дава никакви гаранции или декларации по отношение на точността му и Levenhuk, Inc. не носи отговорност за каквито и да било грешки или пропуски в съдържанието на уебсайта. Нито Levenhuk, Inc., нито каквато и да било друга страна, участваща в създаването, изработката или доставката на сайта, не носи отговорност за каквито и да било преки, случайни, последващи, косвени или наказателни щети, произтичащи от достъпа до или използването на или невъзможността да използвате или невъзможността за достъп до сайта. Без ограничения относно предходното всичко на сайта Ви е предоставено „ВЪВ ВИДА, В КОЙТО Е“, БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ГАРАНЦИИ, ИЗРИЧНИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА УПОТРЕБА ИЛИ ЛИПСА НА НАРУШЕНИЯ. Имайте предвид, че е възможно някои юрисдикции да не разрешават изключването на подразбиращи се гаранции, така че някои от гореизброените изключвания може да не се отнасят за Вас. Проверете Вашите местни закони относно каквито и да било ограничения във връзка с изключването на подразбиращи се гаранции.

Характеристиките, спецификациите и цените на продуктите, описани или изобразени на сайта, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие.

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД СЛЕДНОТО: Можете да използвате само една отстъпка ИЛИ една специална оферта за дадена поръчка. Отстъпката не може да бъде добавяна или комбинирана с каквато и да било специална оферта. Всички отстъпки и подаръци, предлагани на уебсайта, могат да се използват само за устройства, но не и за принадлежности, освен ако не е посочено друго.

Levenhuk, Inc. не поема никаква отговорност и не може да бъде подведена под отговорност за каквито и да било повреди на или вируси, които може да заразят компютърното Ви оборудване или друга собственост вследствие на достъпа, използването или сърфирането в сайта или изтеглянето на каквито и да било материали, данни, текст или изображения от сайта.

Levenhuk, Inc. не желае да получава какъвто и да било продукт, маркетингови материали, реклама или други идеи, които не са покрити от издадени патенти в Съединените щати. Ако изпращате каквито и да било съобщения или материали до сайта чрез електронната поща или по друг начин, включително всякакви данни, въпроси, коментари, предложения или други подобни, всички тези съобщения са и ще бъдат разглеждани като неконфиденциални и незащитени от право върху собствеността. Всичко, което предоставяте или публикувате, може да бъде използвано от Levenhuk, Inc. за всякаква цел, включително, но не само, възпроизвеждане, разкриване, предаване, публикуване и излъчване. Освен това Levenhuk, Inc. може да използва без каквато и да било компенсация за Вас всички идеи, концепции, ноу-хау или техники, съдържащи се във всякакво съобщение, което изпращате на сайта, за каквато и да било цел, включително, но не само, развиване, производство и маркетинг на продукти, използвайки такава информация.

Levenhuk, Inc. не носи отговорност за съдържанието на който и да било сайт, от който сте отворили връзка към уебсайта или който сте отворили чрез връзка на уебсайта. Отварянето на връзка към който и да било друг сайт е изцяло на Ваш собствен риск. Въпреки че Levenhuk, Inc. може да предоставя връзки на този уебсайт към други сайтове, добавянето на такива връзки е само за Ваше удобство и не следва да се тълкува като одобрение на собственика/спонсора на сайта или съдържанието на сайта. Levenhuk, Inc. отказва всички гаранции, изразени и подразбиращи се, по отношение на точността, валидността, законността или друго по отношение на каквито и да било материали или информация, съдържащи се на такива сайтове.

Въпреки че Levenhuk, Inc. може периодично да следи или преглежда дискусии, чатове, публикации, предавания, бюлетини и други подобни на сайта, Levenhuk, Inc. не е задължена да прави това и не поема никаква отговорност, произтичаща от съдържанието на такива съобщения, или за каквито и да било грешки, клевети, дискредитации, неприлични и вулгарни изрази или неточности, съдържащи се в такива съобщения. Забранено е да публикувате или предавате каквито и да било незаконни, заплашителни, дискредитиращи, клеветнически, неприлични, порнографски или вулгарни материали, както и материали, които биха могли да представляват или да насърчават поведение, което може да бъде счетено за престъпление или да бъде причина за предявяване на гражданска отговорност, или да нарушава по друг начин който и да било закон. Levenhuk, Inc. ще сътрудничи изцяло с правоприлагащите органи или съдебната заповед, които изискват от или разпореждат на Levenhuk, Inc. да разкрие самоличността на всеки, който публикува такива материали.

Levenhuk, Inc. може по всяко време да ревизира тези условия, като актуализира тази публикация. Тъй като Вие сте обвързани с тези правила и условия, трябва периодично да посещавате тази страница, като щракнете върху хипервръзката „Правни известия и търговски марки“ в долната част на уебстраниците на Levenhuk, Inc., за да прегледате настоящите правила и условия.
Тези правила и условия се уреждат от и тълкуват в съответствие със законите на Съединените американски щати без референции към конфликтите на правните норми.

Търговски марки

Търговските марки, лога и марки за услуги (общо наричани „Търговски марки“), изброени по-долу, са търговски марки на Levenhuk, Inc. и/или нейните филиали. Всякакви други търговски марки, използвани на сайта, са търговски марки на съответните им притежатели. Нищо, което се съдържа на сайта, не трябва да се тълкува като предоставящо, по подразбиране, чрез отхвърляне на иск или по друг начин, какъвто и да било лиценз или право за използване на която и да било търговска марка, показана на сайта, без писменото разрешение на Levenhuk, Inc. или на съответния собственик трета страна. Имайте предвид, че този списък с търговски марки се актуализира периодично и че нито този списък, нито неговите актуализации, са изчерпателни списъци с търговските марки на Levenhuk и свързаните с нея филиали.

 

Levenhuk Art
Levenhuk Astro
Levenhuk Atom
Levenhuk Bino
Levenhuk Bino PLUS
Levenhuk Bino Ultra
Levenhuk Blaze
Levenhuk Blaze BASE
Levenhuk Blaze PLUS
Levenhuk Blaze PRO
Levenhuk Broadway
Levenhuk Bruno PLUS
Levenhuk DTX
Levenhuk Energy
Levenhuk Energy PLUS
Levenhuk Heritage BASE
Levenhuk Heritage PLUS
Levenhuk Karma
Levenhuk Karma PLUS
Levenhuk Karma PRO
Levenhuk LabZZ
Levenhuk M BASE
Levenhuk M PLUS
Levenhuk MED
Levenhuk Monaco
Levenhuk Monaco ED
Levenhuk Nelson
Levenhuk Ra
Levenhuk Rainbow
Levenhuk Rainbow PLUS

 

Levenhuk Rainbow PRO
Levenhuk Sherman
Levenhuk Sherman BASE
Levenhuk Sherman PLUS
Levenhuk Sherman PRO
Levenhuk S
Levenhuk Skyline
Levenhuk Skyline BASE
Levenhuk Skyline PLUS
Levenhuk Skyline PRO
Levenhuk Skyline Travel
Levenhuk Skyline Travel Sun
Levenhuk SkyMatic
Levenhuk SkyMatic PRO
Levenhuk SpyGlass
Levenhuk ST
Levenhuk Strike NG
Levenhuk Strike PLUS
Levenhuk Strike PRO
Levenhuk T PLUS
Levenhuk Vegas
Levenhuk Vegas ED
Levenhuk Wise
Levenhuk Wise PLUS
Levenhuk Zeno
Levenhuk Zeno Desk
Levenhuk Zeno Gem
Levenhuk Zeno Multi
Levenhuk Zeno Vizor
Levenhuk Zongo

 

9

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»